België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

zaterdag 9 mei 2015

2015-05-04 De kop is eraf

We hebben er zo lang naar uitgekeken, en eindelijk is de grote dag aangebroken.
Ik was een beetje bang dat het afscheid emotioneel nogal zwaar zou zijn maar het viel al bij al zeer goed mee. Misschien omdat het in stukjes kon: gisteren op communiefeest, vandaag eerst naar oma Tienen, dan tante Suzanne, dan de fam. Preuveneers in Budingen en tot slot in Zelem de fam. Verpoort. Het was ook heel leuk dat in Zelem nog enkele vrienden waren die ons kwamen uitzwaaien.
Pas om 10u30 bestegen we in Budingen onze fietsen voor een eerste keer, wat vrij laat is voor een tocht van uiteindelijk 91km. Het is 20u wanneer we op de camping in Oirsbeek aankomen.
Ook al doen we het al jaren en maken we onze fietstassen min of meer op dezelfde manier, toch is het in begin even zoeken naar alles. En dan moeten we ook nog voor het eerst ons nieuw tentje opzetten. Ons tentje wordt meteen gedoopt want het begint te regen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten