België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

maandag 25 mei 2015

2015-05-25 Geslaagde waterbestendigheidstest

Ons tentje, een Nordland 3SI van Nordisk, is vannacht met glans geslaagd voor de waterbestendigheidstest. Het begon gisterenavond met een onweer en daarna heeft het de godganse nacht onophoudelijk geregend. De regen weet van geen ophouden. Voor de komende twee dagen word nog meer regen verwacht. Vanwege de weersomstandigheden besluiten we onze planning nog eens te herzien. We wilden vandaag tot Novi Sad rijden maar maken er dan toch maar een ultra korte etappe van 18km tot in Sombor van, waar we in de gietende regen op zoek gaan naar een kamer.
Voor het eerst gaan we niet zelf koken maar gaan op restaurant. Voor elk een gigantisch grill-mix met een fles wijn van een liter en dat alles voor amper 20 euro. We hebben in een keer genoeg vlees verorberd voor minstens drie dagen. Voor de rest van de dag genieten we van de luxe van een hotelkamertje, zeg maar cocoonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten