België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

maandag 4 januari 2016

2016-01-04 Russische enclave.

Een heerlijk ruim uitgebreid ontbijtbuffet is eens wat anders dan de potjes yoghurt met een stukje oud brood van de voorbije dagen. Na het ontbijt maken we een stevige wandeling langs het strand. Aan het resort ligt het strand er netjes bij maar aan het vissersdorpje lijkt het meer op een vuilnisbelt.
De zon is weer volop van de partij en dan wordt het meteen een heel stuk warmer, en is een verfrissende duik in zee welgekomen. We moeten wel voorzichtig zijn want ondanks dat de zee veel rustiger is dan gisteren, hangt de rode vlag uit. En terecht want van zodra je geen grond meer onder je voeten hebt drijf je meteen de zee in, en als MJ dan ook nog eens gebeten wordt door een klein visje, vinden we het toch maar veiliger om verder te gaan afkoelen in het zwembad.
Zowat alle toeristen spreken hier Russisch. Aan de receptie van het resort en het restaurant vlakbij, worden de klanten aangesproken in het Russisch. Alle brochures en andere informatie is ook allemaal Russisch. Het is alsof we hier in een Russische enclave zitten.


Enkele beelden van DOC LET







 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten