België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

vrijdag 8 januari 2016

2016-01-08 Totaal ander landschap.

We zijn nog maar amper enkele kilometers ver of we stoppen al, omdat ik de indruk heb dat MJ haar bagagedrager nog meer is gaan overhellen naar rechts. We halen alle bagage nog eens van de fiets, checken alles nog eens maar zien niets abnormaals. Misschien was het maar een verkeerde indruk (laat ons hopen dat het zo is), maar 100% gerust zijn we er toch niet in.
Voorbij Phan Ri komen we plots in duinen terecht, een totaal ander landschap dan we tot nu toe hadden. Vandaag fietsen we tot in Mui Né, een zeer toeristische plaats met veel hotels, vooral dan grote resorts. Wij vinden toch nog een klein hotelletje vlak bij de zee en vanop het dakterras heb je een prachtig zicht over de baai.
Volgens de website
www.weeronline.nl zou het weer in de regio waar wij nu zitten zwaar bewolkt zijn met temperaturen tot 31°C. In werkelijkheid zijn er amper enkele kleine witte wolkjes in de lucht en naar ons aanvoelen is het ook veel warmer dan 31°C.

Het duinlandschap.

Het duinlandschap.
 
De baai Mui Né.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten