België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

dinsdag 7 juni 2016

2016-06-07 Wereldreis – Epiloog

We zijn nu wel terug in België maar voorlopig kunnen we nog niet terug naar ons eigen huis omdat het nog verhuurd is tot einde juni. We zullen dus nog enkele weken elders moeten logeren. We gaan grotendeels bij onze kinderen logeren maar we gaan ook van de nood een deugd maken  en met de fiets vrienden en familie  bezoeken. Het zal een klein rondje Vlaanderen worden. Een ideale manier om wat af te kicken en toch nog te blijven fietsen. Onze auto laten we voorlopig nog liever aan de kant staan.

Ondertussen zijn we al enkele dagen terug in België. Het weerzien met onze kinderen en kleinkinderen was hartverwarmend en buitengewoon leuk. Met de kleinkinderen is het net alsof we nooit zijn weggeweest. Met mijn moeder is voorlopig alles terug onder controle. Voor  het overige proberen wij weer de draad op te pikken en weer te wennen aan het gewone leven in België.  Soms ligt het maar in piepkleine dingen:

  •           het wc-papier in het wc gooien en niet in een vuilnisbak
  •           de rijkelijk gevarieerde Belgische keuken
  •           het Belgische weer
  •           de meer dan comfortabele levensomstandigheden
  •           de extreme netheid
  •           het ongelooflijke aanbod aan verschillende voedingswaren
  •           de verplichte veiligheidsvoorschriften
  •           de kleine flesjes bier

We hebben ook nog een laatste reeks foto’s van Maleisië online gezet. Klik hier voorde foto’s

Tot slot willen we alle volgens van onze blog nog eens bedanken voor de vele toffe reacties die we kregen.

PS: Vandaag de vraag gekregen of de huurders van ons huis nog een halve maand langer kunnen blijven.  Twee jaar geleden hebben  we met al onze kinderen en kleinkinderen  een week doorgebracht  op een prachtig domein in Oteppe, de kleinkinderen spreken er nog altijd over.  We hebben dan ook 14 dagen geboekt op dat domein zodat ze allen eens kunnen langskomen. 

Onze trots nu (Norah & Mauro konden er spijtig genoeg niet bij zijn)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten