België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

woensdag 11 mei 2016

2016-05-11 Een saaie etappe.

Aangezien er vanaf het eiland Penang geen bootverbinding meer is naar Sumatra, moeten we terug naar het vasteland om verder naar het zuiden van Maleisië te fietsen.
Aan de ferryterminal komen we Hugo opnieuw tegen. Het is een ervaren fietser uit Nieuw Zeeland met heel wat kilometers op z’n teller. De voorbije twee dagen zijn we hem in Georgetown meermaals tegen het lijf gelopen. Via mail heeft hij ons heel wat nuttige informatie doorgestuurd.
Over de etappe van vandaag kunnen we maar weinig goeds vertellen. Het was erg saai en ten zuiden van Butterworth zijn er veel industrieterreinen, en dat brengt veel verkeer met zich mee. Ook de lucht was niet zo aangenaam om in te ademen.
Na twee dagen zonder internetverbinding kunnen we vandaag eindelijk weer online. Totaal onmisbaar is het niet, maar het is pas als je het niet hebt, dat je gaat beseffen hoe veel gebruik je er van maakt.

Een Maleisische vrachtwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten