België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

vrijdag 13 mei 2016

2016-05-13 Op alles komt sleet.

We hebben de laatste dagen geluk met het weer. Dankzij de bewolking is de temperatuur wat gezakt, en is het zelfs in de namiddag nog doenbaar om te fietsen. Regenen doet het elke dag, maar voorlopig is het alleen tegen de avond of ’s nachts.
Onderweg zien we dat er ook hier kwistig sproeistoffen worden gebruikt in de rijstvelden en op de jonge palmbomen. Zou hier wel enige vorm van controle bestaan? Voor puur natuur voeding moet je zeker niet naar hier komen.
Wanneer je zo een jaar op trektocht bent begint alles wel te verslijten. Niet alleen onze fietsen maar ook onze kleren, fietssandalen, -tassen, -helmen, keukengerief, zelfs mijn zonnebril. De dag dat we terug naar huis vliegen zullen we veel kunnen achterlaten. Het enige waar er geen sleet  op komt zijn wijzelf, hooguit een klein ongemakje van tijdelijke aard, gelukkig maar voor ons.



En maar sproeien !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten