België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

donderdag 25 juni 2015

2015-06-25 Wachten, wachten en nog eens wachten

Gisteren moesten we eerst wachten tot onze taxi kwam, dan wachten tot de bus vertrok, dan de lange rit met de bus, dan in de otogar van Samsun wachten tot het ochtend wordt en dan nog eens wachten tot het eindelijk wat ophoud met regenen en het laat genoeg is om een hotelletje op te zoeken in de stad om daar de verloren nachtrust te kunnen inhalen. Tijdens het wachten in de otogar tot de ochtend komt krijgen we van een bediende wat fruit (een kruising tussen pruimen en perzikken), kaasflappen en een fles pepsicola aangeboden.
Tegen de ochtend is het weer hard aan het regenen. Wanneer het even wat mindert met regenen vertrekken we dan toch, maar tegen de tijd dat we het centrum van de stad Samsun bereiken is het weer gietende regen. Als twee verzopen eenden bereiken we een hotel in het centrum van de stad.
In de namiddag klaart het eindelijk wat op en profiteren we er van om enkele remblokjes van de fietsen te vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten