België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

dinsdag 19 mei 2015

2015-05-18 Een lange dag

In Tulln vinden we vrij snel een matrasje voor MJ, in een Intersport winkel voor slechts 19,99 euro, als dat maar niet té goedkoop is.
Tot Wenen is het heerlijk fietsen, zelf de doortocht door de stad verloopt zeer vlotjes met slechts één enkel verkeerslicht. Maar, de miserie begint pas na de hoofdstad. Lange vlakke rechte fietspaden met meestal wind op kop en dat gedurende zo’n 50 km. Het wordt uiteindelijk een lange en slopende dag. Op de koop toe is er ook geen mogelijkheid meer in Petronell-Carnuntum om inkopen te doen. We moeten het dus maar stellen met ons noodrantsoen, wat niet wegneemt dat we toch nog lekker kunnen eten, al is het waarschijnlijk een recept waar de meesten thuis hun neus zouden voor op halen.

1 opmerking:

  1. Dag Marc en Marie-Josée, hebben jullie naast al dat fietsen ook tijd voorzien om wat te genieten als toerist? 't Zou zonde zijn mochten jullie onderweg geen oog hebben voor sommige toeristische bijzonderheden van de streken waar jullie doorfietsen.
    En .... nu jullie al allebei gevallen zijn, hou het daarbij en blijf rechtop, da's beter voor lijf en leden. (;-)

    BeantwoordenVerwijderen