België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

donderdag 4 juni 2015

2015-06-04 Met de hulp van een jongeman als tolk

Wanneer we ’s morgens aan de hostel onze bagage weer op de fietsen willen laden zijn er twee andere trekkers net hetzelfde aan het doen. Het zijn twee Duitsers die op weg zijn naar de Zwarte Zee.
Ondanks de 109km en enkele stevige hellingen maar gelukkig overwegend degelijk asfalt wordt het al bij al weer een niet al te moeilijke etappe.
Bij onze zoektocht naar een hotelletje rijden we eerst naar een hotel dat ik in mijn GPS vind, maar veel te duur voor ons. Een tweede hotelletje uit de lijst van mijn GPS vinden we niet. We gaan het anders aanpakken. We spreken een jong koppeltje aan en beginnen met de vraag of ze Engels spreken, wat het geval is. Ze stappen meteen met ons mee tot aan een klein hotelletje waar we wel een goedkope kamer kunnen krijgen. De jongeman gaat mee binnen en speelt voor mij als tolk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten