België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

maandag 22 juni 2015

2015-06-21 De kortste weg is niet altijd de makkelijkste

Nog voor we gaan ontbijten gaan we van mijn fiets de voorband en de achterband omwisselen in het straatje voor het hotel. Op een half uurtje is de klus geklaard.
Vandaag zouden we tot in Bartin willen fietsen. We kunnen kiezen tussen een korter traject van 68km en een langer van 89km dat over een wat groter weg meer door het binnenland loopt. Wanneer we van beide trajecten het hoogteprofiel bekijken in google earth zien we dat het korte traject een opeenvolging is van allemaal scherpe pieken tot 195m hoogte. In het lange traject zit maar één lange beklimming van 16km tot een hoogte van 500m, gevolgd door een even lange afdaling en voor het overige zo goed als vlak op enkele puistjes na. We gaan voor het lange traject en dat blijkt een goede keuze te zijn want het wordt een vrij makkelijke rit. Vandaag was de zon weer volop van de partij en kunnen we weer volop genieten van de prachtige landschappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten