België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

woensdag 2 december 2015

2015-12-02 Afdaling vermoeiender dan klim.

We hebben ons voorbereid op een zware klim vandaag. Vooraleer verder door te fietsen richting Vietnam, willen we de terrasvelden nog bezoeken hogerop in de bergen. Het wordt één lange beklimming van 35 km waarbij we maar liefst 1.600 meter stijgen, maar het valt allemaal veel beter mee dan verwacht, waarschijnlijk omdat we geen bagage moeten meesleuren. Om 8u30 zijn we aan ons hotel vertrokken, en om 12u zitten de eerste 30km er al op, en dan hebben we onderweg zelfs nog twee pitstops ingelast. Maar… daarna moeten we langs dezelfde weg weer naar beneden, en dat is dan weer veel vermoeiender dan verwacht, omdat het wegdek vrij slecht is, en we steeds moeten uitkijken waar we fietsen om putten te vermijden, en constant moeten remmen. Wanneer we terug aan ons hotel aankomen zijn we blij dat we van de fiets kunnen, we zijn stijf in schouders en armen. De afdaling was zwaarder dan de klim.


Yuanyang vanuit de hoogte.

Langs de bananenbomen ophoog.

De terrasvelden.

Hieronder staat een link naar een website om eventjes mee te genieten van de prachtige omgeving van YuanYang met de terrasvelden.
Geef de computer eventjes de tijd om alles in te laden, en je zal een beeld krijgen van de omgeving in 360°, want na een tijdje gaat het beeld automatisch ronddraaien, waarbij je ook de optie 'Full Screen' kan aanklikken.
Het zijn helicopterbeelden, en je hebt de mogelijkheid om vanuit 9 verschillende invalshoeken al dat moois te bekijken.

Klik eens op de link hieronder, wacht eventjes, en geniet er van !!

---> De omgeving van YuanYang vanuit de lucht <--- 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten