België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

dinsdag 1 december 2015

2015-12-01 Was is amper droog te krijgen.

We dachten vandaag naar de rijstvelden te fietsen boven in de bergen, maar toen we vanochtend naar buiten keken, zag het er bewolkt en nevelig uit. Het heeft weinig zin om in deze omstandigheden de bergen in te trekken, want dan zie je toch niets van het landschap, en daarom besluiten we om tot morgen te wachten. We gebruiken de vrij gekomen tijd om onze route in Vietnam eens nader te bekijken. Over enkele dagen steken we trouwens al de grens over. Een overnachting boeken doen we nooit, je weet nooit wat we onderweg nog tegen komen aan obstakels, toch maken we deze keer een uitzondering en boeken we al een homestay in Hoi An voor 23 en 24 december. Reden is dat MJ haar zus voor de kerstvakantie een reis heeft geboekt doorheen Vietnam en die twee dagen ook in dezelfde stad verblijft. We kijken er dus naar uit om de kerst in familiegezelschap door te brengen.
Gisteren hadden we onze fietskledij gewassen en, ondanks de warme temperaturen, waren ze deze namiddag nog allesbehalve droog. We merken dat ons beddengoed ook enigszins klam aanvoelt, waarschijnlijk is het allemaal te wijten aan de hoge luchtvochtigheid.


Bamboo shoots verkoopsters in traditionele kledij.

Jong geleerd....

Honden wachten gelaten hun lot af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten