België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

vrijdag 25 december 2015

2015-12-24 Kerstavond & Volle maan festival.

We gaan zowat de ganse dag mee op stap met de familie. Het is eens heel wat anders. Hoe de dag wordt ingevuld laten we aan hen over. Voor ons is het ook eens wat anders om niet alles zelf te moeten beslissen, en we genieten er volop van.
In de voormiddag fietsen we samen naar het strand. Voor het eerst kan ik eens gaan zwemmen. MJ beperkt zich voorlopig nog tot pootje baden. 

Op de middag moeten we in een kleermakerswinkel zijn want Stein, Derrek en Marein hebben gisteren hun maten laten nemen voor een op maat gemaakt kostuum. en nu mogen ze het al gaan passen.  
Tegen de avond trekken we de stad in voor een wandeling. Het is een speciale avond, want het is niet alleen Kerstavond, maar ook nog eens volle maan, en dan vieren de Vietnamezen het feest van de ‘Happy Boedha’. Op de Thu Bon rivier drijven er ontelbaar veel  lampions met kaarsjes. Klik hier voor meer info.

Op het strand.

Kerstavond & Volle maan festival in Hoi An


Geen opmerkingen:

Een reactie posten