België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

zondag 3 april 2016

2016-04-03 De voorlopig laatste bergrit ?

We moeten weer een tijdje langs de 'Highway' fietsen, maar in tegenstelling tot gisteren, is het vandaag erg rustig. We moeten ook nog twee langere beklimmingen van respectievelijk 9km en 13 km verwerken, maar ze gaan zeer geleidelijke omhoog, aan een gemiddelde, ik schat 5 à 6%. Dit zou wel eens de laatste lange klim voor een tijdje kunnen zijn, want een vooruitblik op de kaart toont minder reliëf voor de volgende dagen, wat niet wil zeggen dat het daarom makkelijke etappes worden, want korte opeenvolgende heuveltjes kunnen best ook afmattend zijn.
De laatste dagen komen we ook geregeld Thaise wielertoeristen tegen, niet in groep zoals thuis, maar wel individueel, en de meesten zijn volledig gekleed met gezichtsmasker als bescherming tegen de zon.
We zijn nu al wekenlang aan het fietsen bij temperaturen tussen de 35 en 40°C. Het blijft elke dag weer zweten, maar toch hebben we de indruk dat we het al beter kunnen verdragen.


Bospaddenstoelen.

Met vier op de brommer.

Afkoelen in de rivier.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten