België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

maandag 25 april 2016

2016-04-25 Een zee voor ons alleen.

Om 6u40 fietsen we al weer langs het strand, met de zon die pas haar hoofd boven water heeft gestoken. We hebben het gevoel dat de luchtvochtigheid hoger is dan in de voorgaande dagen.  Zolang de weg langs de kust loopt is het vlak, maar af en toe gaat het ook al eens meer landinwaarts, en dan wordt het parcours ook meteen golvend. De korte hellingen zijn soms venijniger dan ze op het eerste zicht lijken. Eenmaal weg van het water is het ook een stuk warmer.
Ook vandaag vinden we weer een resort vlak aan zee. Het is het mooiste strand dat we tot nu toe al gehad hebben. Het water is zo helder als wat. Je kan makkelijk 200m ver de zee in gaan en dan komt het water nog maar tot kniehoogte, de zee is ook zeer rustig, geen golfje te bespeuren.  Zo ver onze ogen reiken zijn wij de enigen in deze baai, geen kat te zien, noch op het strand noch in het water. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten