België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

woensdag 20 april 2016

2016-04-21 Een duik in zee.

Toen we gisterenavond op ons terras zaten te genieten met een drankje in de hand, maakten we de bedenking dat we wel gek zouden zijn om hier geen dag langer te blijven. Het wordt dus nog eens een fietsloze dag, wat nog niet wil zeggen dat we een ganse dag gaan stil zitten.
We beginnen met een wandeling naar het vissershaventje even buiten de stad waar we kreeftjes gaan kopen. Daarna volgt nog eens een wandeling in de andere richting van de stad naar een warenhuis waar men westerse ingrediënten verkoopt. Nu we de ruimte hebben willen we nog eens zelf koken. Het wordt kreeft met spaghetti in tomatensaus.
In de namiddag gaan we zwemmen in zee. Een verfrissende duik kan je het moeilijk noemen, want het zeewater heeft een temperatuur van 31°C. We moeten ook stevige golven trotseren. Tijdens de nacht gaat de wind hier telkens liggen om in de loop van de voormiddag weer op te zetten.

Enkele beelden uit de kustplaats Cha-Am.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten