België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

vrijdag 22 april 2016

2016-04-22 Bijna een nieuwe fiets.

In Hua Hin stoppen we bij een fietsenwinkel om een nieuwe pomp en binnenband te kopen. Ook hier vraag ik toch nog maar eens of men bij MJ haar fiets het middelste tandwiel vooraan kan vervangen. Tot mijn grote verbazing krijg ik deze keer wel een positief antwoord. Men gaat wel de volledige cassette vooraan vervangen inclusief de trapas. Alweer een volledig nieuw onderdeel voor MJ haar fiets, veel originele stukken schieten er niet meer over.
Onderweg langs de kunst komen we nog eens een ander fietskoppel tegen, Lisi en Torsten uit Duitsland. Zo’n contacten onderweg met andere fietsers zijn meestal veel te kort, en vooral als ze dan in de andere richting fietsen waardoor je met elkaar heel wat nuttige informatie kan uitwisselen. De dag van vandaag is er gelukkig nog het internet, en de meeste trekkers houden er wel een blog op na.
Langs de kust zijn er overnachtingsmogelijkheden zat. Het jammere voor ons is echter wel dat ze meestal duurder zijn dat wat we gewoon zijn de laatste tijd. Voor ons hoeft een prachtig zwembad niet, zeker niet als de zee zo dichtbij is. In Thailand betalen we meestal tussen de 350 en 900 baht (8€ en 23€)

Foto’s onderweg




Geen opmerkingen:

Een reactie posten