België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

dinsdag 26 april 2016

2016-04-26 Afgerichte apen.

De laatste tijd hanteren we voor ons zelf de regel dat we om de 20km fietsen een korte stop inlassen. Bij de tweede stop gaan we dan meestal ook op zoek naar een eethuisje. Zo gebeurt het al eens dat we al om 9 uur aan een tafeltje zitten voor een noedelsoep of een bord rijst.
Constant langs kleine wegen fietsen lukt niet altijd, elke dag zit er wel zo’n 10-tal kilometer tussen langs de lawaaierige expresweg. Op de kleine wegen fietsen we vaak langs kokosnootbomen en als die hoge bomen dan ook nog eens over de weg buigen ben ik er toch niet echt 100% gerust in, want er moest maar eens net op het juiste moment een kokosnoot naar beneden komen. Voor het plukken van de kokosnoten gebruikt men hier afgerichte apen, zij draaien de kokosnoten zodat ze van de boom vallen. Het duurt twee jaar om zo’n aap te trainen. 

Een afgerichte aap heeft net een bad genomen.
 
Een kweekvijver.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten