België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

woensdag 18 mei 2016

2016-05-18 Moeizame zoektocht naar een hotel.

Tegen de ochtend begint het fel te regenen. We wachten tot de bui over is vooraleer te vertrekken. De kans bestaat dat het in de loop van de dag nog wel eens gaat regenen. 
Een van de volgende dagen willen we een deel van onze bagage via de post terug naar België sturen. Ook onze tent gaan we al versturen, maar de tentzak is niet waterdicht, en daarom nemen we extra voorzorgen om de tent droog te houden, en stoppen ze in enkele vuilniszakken die we stevig dicht tapen. Een voorzorg die niet nodig bleek, want we hebben voor de rest van de dag geen regen meer gehad; het bleef immers maar bij dreigende wolken.
Onze zoektocht naar een overnachtingsplaats verloopt niet zo vlotjes. Als we informeren bij het hotel dat ik via Agora op internet vond, moet ik 30RM (7 euro) meer betalen dan wanneer ik het zou geboekt hebben via internet. De receptioniste is niet te vermurwen. Aangezien het middag is, gaan we op zoek om ergens iets te eten waar ze internet hebben, om op die manier te kunnen boeken, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Dan maar op zoek naar een ander hotel. Hier in Maleisië proberen we  maximum 110RM (25 euro) uit te geven voor een hotelkamer, want aangezien het laagseizoen is, zou dat moeten lukken.


Regenboog.

Overzetbootje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten