België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

zaterdag 21 mei 2016

2016-05-21 Oog in oog met gewapende soldaten.

Toen MJ vannacht tijdens een regenbui naar het toilet wilde, regende het op haar hoofd. We logeren weer eens op de bovenste verdieping, en ook hier regent het weer eens binnen.
We willen langs de kust naar Melaka fietsen, maar plots staan we oog in oog met enkele gewapende soldaten. Mijn GPS-software had bij het uitstippelen van het traject er geen rekening mee gehouden dat de weg door een militair domein loopt. We zien veel auto’s gewoon door het kamp rijden, maar voor ons buitenlandse fietsers, is het verboden terrein. Er zit niets anders op dan een alternatieve weg te zoeken, het wordt een extra omweg van 10 kilometer.
Dankzij de reisgids van Lonely Planet hebben we een zeer leuk logement gevonden. De naam ‘River View Guesthouse’ zegt al veel over de ligging. Erg luxueus is het niet maar de krakende houten vloer, de hoge plafonds en de schilferende muren scheppen wel een bijzonder charmante vintage omgeving.
You love it or you hate it.   

 Visser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten