België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

dinsdag 24 mei 2016

2016-05-25 We fietsen weer verder richting Singapore.

Vroeger op school leerden we dat de zon opkomt in het oosten, op het middaguur in het zuiden staat, en 's avonds ondergaat in het westen. Hier is het enigszins anders: op  het middaguur staat de zon niet in het zuiden maar pal boven je hoofd. Oriënteren op de zon is dan niet mogelijk, maar voor ons is dat niet nodig, want wij gebruiken moderne middelen zoals een GPS.
Aangezien we een zee van tijd hebben, fietsen we kleine etappes zodat we soms al voor de middag ergens in een hotel zitten, tenminste als ze ons kunnen inchecken. Vandaag hebben we nog eerst een wandelingetje door Muar moeten maken, dit om te vermijden dat de computer ons twee dagen zou aanrekenen. Normaal geen probleem, maar met natte kleren is dat toch geen pretje. De temperatuur bedraagt hier momenteel 33°, goed verdraagbaar, maar door die hoge luchtvochtigheid (momenteel 82%), is dat toch gewoon zweten geblazen. We hebben dan ook altijd een handdoekje in de aanslag.


Moskee onderweg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten