België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

zondag 5 juli 2015

2015-07-05 Georgiërs, een vriendelijk volk

We wandelen ’s morgens naar de ‘agro market’, een markt waar de bewoners uit de omgeving van de stad hun zelf op kleine schaal geteelde groenten en fruit aan de man proberen te brengen.
Automobilisten in Georgië toeteren en zwaaien naar ons al evenveel als in Turkije, zelfs de politie, die hier opvallend veelvuldig aanwezig is op de weg.
Na een vrij korte etappe gaan we in Zestaponi op zoek naar een guesthouse die ik op internet had gevonden. Onze keuze voor ‘Guesthouse Zestafoni’ is weer een schot in de roos. Het is een klassiek Georgisch huis met een balkon rondom de eerste verdieping. Van buitenaf zou je het niet zeggen maar het interieur is stijlvol en wat vooral opvalt zijn de ruim drie meter hoge deuren. Aan de achterkant hebben we een prachtig zich op een wijngaard en de bergen. Ook hier wordt er wijn gemaakt en we krijgen weer een gratis fles aangeboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten