België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

vrijdag 24 juli 2015

2015-07-24 Red mijn vakantie

We twijfelen nog tussen een korte rit van 30km en een halve rustdag of een langere en zware rit van ruim 80km. Uiteindelijk kiezen we voor de korte rit, ook omdat we weten dat aan het eind van de lange rit nog enkele zware hellingen zitten en dat in combinatie met het warme weer zou wel eens te veel kunnen worden.
In Ismailli kunnen we al voor de middag terecht in een alles behalve luxe motel. De eerste kamer die we krijgen kan de deur amper dicht, laat staan op slot. We verhuizen naar een andere kamer. Het sanitair stelt ook niet veel voor met een toilet dat het midden houd tussen een zit of staan toilet. De boiler durven we niet aan te sluiten uit schrik geëlektrokuteerd te worden. We spoelen ons gewoon een beetje af met koud water. De bedden zijn nog net te doen, we halen wel onze eigen hoofdkussens uit onze kampeerspullen, op onze blote voeten lopen we liever niet door de kamer. Het is niet de eerste keer dat we in zo’n primitieve kamer terecht komen en telkens moet ik dan denken aan het TV-programma ‘Red mijn vakantie’, waarbij vakantiegangers vaak hun beklag doen over de slechte staat van hun hotel. Hier zou men nog veel ergere beelden kunnen schieten. Verschil is wel dat wij hiervoor gekozen hebben. Liever dit dan wildkamperen of een duur luxehotel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten