België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

dinsdag 10 november 2015

2015-11-10 Onze vliegtuigtickets zijn geboekt.

Het is precies alsof we deelnemen aan een wedstrijd en elke dag enkele opdrachten tot een goed einde moeten brengen. De eerste opdracht van vandaag is een pakketje met een verjaardagscadeautje voor Mauro versturen naar België. Vlak naast het hotel is er een postkantoor en het enige probleem dat ze blijkbaar hebben is om de code van ons kleine landje terug te vinden in hun administratieprogramma. De verzendingskosten vallen best mee, veel goedkoper dan het pakketje dat we eerder via DHL lieten versturen vanuit Bishkek.
De volgende opdracht is het boeken van vliegtuigtickets van Xi’an naar Kunming. Ten oosten van de oude stad zouden de vliegtuigmaatschappijen kantoren hebben en van daar zou er ook een shuttledienst zijn naar de luchthaven. Vermits we tijd genoeg hebben stappen we er te voet naar toe, heen en terug wel een wandeling van 15km. De vliegtuigtickets aankopen gaat vrij vlot. Volgende week dinsdagavond om 18u45 stijgen we op richting Kunming waar we, als alles volgens plan verloopt veilig landen om 21u10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten