België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

donderdag 10 maart 2016

2016-03-10 Met flikken in bed.

In de ochtend is het nog te doen om buiten op het terras te zitten en te ontbijten. In bijna elk dorpje vind je minstens één kleine wasserette waar je zelf je was kan doen. Het kost amper €1 voor een wasbeurt, inclusief waspoeder. Ook wij gaan er vandaag eens gebruik van maken.
Met de wetenschap dat MJ haar linker trapper vroeg of laat ook nog zal afbreken, gaan we in Ban Dung op zoek naar een fietsenwinkel voor een nieuw stel. Het stadje is veel groter dan we dachten, maar we vinden alleen maar tal val bromfietswinkels. MJ zal dus nog een tijdje langer op haar krakende trappers moeten verder fietsen. We gaan nog wat inkopen doen in het warenhuis, en trekken ons daarna terug op onze koele kamer, en doen voor de rest van de dag niet veel meer dan op ons bed zitten, en kijken naar een heel seizoen van ‘Flikken’.


Op ons terras.

Een wasserette.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten