België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

vrijdag 18 maart 2016

2016-03-18 En we gaan nog niet naar huis...

We hadden al in ons achterhoofd om op 5 mei terug te keren naar België. Begin deze week hebben we vanuit België echter de vraag gekregen of de huurders van ons huis tot einde juni kunnen blijven, want de verbouwingen aan hun huis liepen wat vertraging op. We kunnen/mogen/moeten dus nog een verlenging van twee maanden breien aan onze wereldreis. Ons voorlopig idee is nu van niet te eindigen in Bangkok, maar verder zuidwaarts te trekken richting Maleisië tot Kuala Lumpur of Singapore.
Onderweg komen we soms rare snuiters tegen. Op een gegeven moment komt er een vrouw naast MJ fietsen. Ze is afkomstig van Londen en 5 maanden onderweg met nog 5 maanden te gaan. Ze merkt op dat wij nogal veel bagage meesleuren, zelf heeft ze 2 kleine zakken. Haar winterkleren heeft ze onderweg weggegooid zegt ze. Ook haar vriend waar ze mee vertrokken is, volgt momenteel een ander traject. Het idee is om elkaar terug tegen te komen in Vietnam. De tandem waar ze mee vertrokken waren crashte in Indië, en daar kochten ze dan elk maar een eigen fiets.
Bij een pitstop een heel interessant gesprek gehad met een andere Engelsman, vader van 5 kinderen, die per moto de wereld rondtrekt.


Onderweg.
Onderweg.
Noedelsoepstop.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten