België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

woensdag 16 maart 2016

2016-03-16 Bijzonder mooie etappe.

Wanneer we om 6u40 vertrekken, voelen we al meteen dat het weer een plakkerig hete dag gaat worden. Het weer kan sterk verschillen van dag tot dag, en het is vooral de al of niet aanwezigheid van wat wind, die er voor zorgt hoe draaglijk het is.
Het parcours is toch sterk heuvelachtiger dan we gedacht hadden, maar we nemen die extra inspanningen er met plezier bij, want het landschap dat we ervoor terug krijgen is prachtig. Na amper 20 kilometer zou MJ al willen stoppen in een pittoresk dorp om daar te blijven hangen, maar ik vind het nog wat te vroeg op de dag. We zullen uiteindelijk doorfietsen tot een resort aan het meer in Thaheua. Na een korte middagpauze trekken we het dorp in om inkopen te doen voor het avondeten. Er wordt net een bus met Spaanse toeristen gelost, die er duchtig op los beginnen te fotograferen alsof ze met dieren in een dierentuin te maken hebben. Zelf doen we dat wel met een beetje meer respect, en vragen we altijd of ze wel gefotografeerd willen worden, sommigen beginnen dan zelfs te poseren.


Vrouwen onderweg.

De koeien gaan op restaurant.

A room with a view.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten