België - Duitsland - Oostenrijk - Hongarije - Servië - Bulgarije - Turkije - Iran - Turkmenistan - Uzbekistan - Tajikistan - Kirgizië - China - Vietnam - Cambodja - Laos - Thailand - ...

zaterdag 19 september 2015

2015-09-19 De ene dag is de andere niet

Het is zwaar bewolkt en er staat nog steeds een stevige wind maar hij is van richting veranderd en geeft ons nu bij het fietsen een stevig duwtje in de rug. De ene dag is de andere niet en daar kan alleen de wind al over beslissen.
Ik begin me een beetje zorgen te maken over de bagagedrager op MJ haar fiets. Hij is langzaam aan het doorbuigen en ik vrees dat het niet te vermijden zal zijn dat hij vroeg of laat zal afbreken.
In Cholpon-Ata, waar we een dag langer willen blijven, gaan we eerst op zoek naar ‘Pegasus guesthouse dat vermeld staat als goedkoop in de Lonely Planet reisgids. Op het internet had ik nogal wat negatieve beoordelingen gelezen. Het is nogal vrij primitief als je naar het toilet wil moet je ver achteraan de tuin in waar paarden los lopen, het is ook een gewoon groot gat in de grond in een schuurtje. De douche is ook ergens in de tuin, geen lavabo. We gaan toch maar op zoek naar iets comfortabeler en dat vinden we even verderop in B&B Utatyany waar we prima logies vinden voor dezelfde prijs. In het eerste guesthouse was er wel een ontbijt inbegrepen dat door velen als zeer uitgebreid beschreven werd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten